UUTISET:

Polaris Axys R
11.04.2017 Polaris Axys R:n ostajille viikonloppukoulutus kaupan päälle (arvo: 2250,00,-).
Mukana kouluttamassa Team Pro Servicen porukka. Enduro-koulutuksesta vastaa Enduron hallitseva Euroopan mestari Henri Marttinen. Sprint-koulutuksesta vastaa puolestaan Sprintin hallitseva Suomen mestari Feetu Koskinen. Tekniikka asioissa leiriläisiä ohjastaa Ilpo Halonen.
Koulutuksen ajankohta sijoittuu Joulukuulle 2017 ja paikkana toimii Rautavaaran metsäkartano. Koulutus sisältää majoitukset sekä ruokailut leiriläisille. Lisätietoja leiristä voi kysyä Ilpo Haloselta.

 

Polaris Snowcheck 2018
Tee Polaris Snowcheck 2018 kauppasi nyt ja hyödy ennakotilaajan eduista. Valikoimaan kuuluu Polariksen huippu uutuudet. Mm. Switchback, SKS 146 ym. Tämän lisäksi myynnissä myös rajoitettu erä EM/GIANT/SM-voittaja Polaris Axys R moottorikelkkoja.

Facebook
Tykkää meistä myös Facebookissa. Uusia uudistuksia ja kilpailuja tulossa kesän aikana. Stay tuned!


Polaris Ranger
Nyt uusi kaksipaikkainen Ranger Traktori koeajossa liikkeessämme.
Ranger 400 HO (455cc) 4x4 EUT on rekisteröity traktorimönkijäksi ja sillä saa ajaa myös tiellä. 
Se on monipuolinen ja kätevä ajoneuvo, jossa on myös paikka matkustajalle. Rangerissa on lisäksi reilunkokoinen (lastauskyky 227kg) ja kipattava lava erilaisiin kuljetustehtäviin. Tule ja totea sen tarpeellisuus ammattikäyttöön, perheiden harrastuksiin ja muihin työtehtäviin. 
Sh. 12 990,- + toimituskulut.

Team Pro Service vahvistuu
Team Pro Service saa lisää vahvistuksia. Voit lukea lisää aiheeseen littyen teamin omilta sivuilta.


Honda tuli taloon!
Myymälästämme löytyy kattava valikoima Hondan tuotteita. Valikoimaan kuuluu Hondan mönkijät, mopot, kevytmoottoripyörät, moottoripyörät sekä crossipyörät. Tule katsastamaan honda uudet mallit paikan päälle myymäläämme!