MOOTTORIKELKAT

Kelkoissa edustamme Polariksen moottorikelkkoja. Myymälässämme on esillä varsin kattava mallisto uusia Polaris moottorikelkkoja sesonkiaikana. Polarikselta löytyy tulevalle talvelle kuutta (6) eri mallistoa (Sport Performance, Crossover, Deep Snow, Utility, Kids sekä Race), joidenka sisältä löytyy useita eri malleja eri käyttötarkoituksiin. Ylhäällä olevista linkeistä pääset selaamaan tarkemmin mallistoja, joista löydät tarkemmat tiedot kuvaa klikkaamalla yläpalkin kuvaa. Mallistot on jaettu osioiden kesken.
Polaris on tehnyt moottorikelkkoja Yhdysvalloissa jo vuodesta 1954, jolloin se alkoi valmistaa moottorikelkkoja, jotka tunnetaan laadustaan ja edelläkävijän maineestaan. Polaris toi ensimmäisenä markkinoille mm. IFS-erillisjousituksen ja korkeajoustoiset telastot. Viime vuosina moottoritekniikka on kehittynyt kevyihin, vähäpäästöisiin ja polttoainetaloudellisiin, kaksitahtisiin CFI (Cleanfire Injection) suoraruiskutusmoottoreihin sekä myös nelitahtitekniikkaan. Polaris on yksi maailman johtavista valmistajista. 
Keväällä ennakkokaupassa on tarjolla malleja joita on olemassa vain rajoitettu erä, joten kannattaa olla nopea.
Meiltä löytyy myös omia Polariksen erikoismalleja, joissa huomattavia parannuksia vaikiomalleihin, kuten Totaltekin iskunvaimentimet. Olemme myös panostaneet paljon kilpailutoimintaan vuosien varrelta, joten meiltä löytyy Suomessa harvinaista osaamista näihin malleihin (Polaris Axys R, R600, Indy ym.) muihin toimioihin verrattuna. Oma kilpailu teamimme on niittänyt menestystä vuosien varrella niin endurossa, sprintissä kuin puolipitkien kelkkojenkin lajeissa. 

SNOWDOG

Venäläisen suunnittelun Baltmotors SnowDog moottorihinaaja on ainutlaatuinen tuote Euroopan markkinoita varten. SnowDog on koottu luotettavista komponenteista.SnowDog on tarkoitettu pienen rahdin ja ihmisten kuljetukseen jäällä ja lumella. Tutustu uuteen SnowDog mallistoon tästä.